Bergman's Body & Beauty Care

Acne

Wat is het?

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel heel ‘gewoon’ wat betreft voorkomen, wordt het door de persoon zelf ervaren als zeer hinderlijk, cosmetisch storend en kan bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.
Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne voorhanden.
Er zijn diverse producten en methoden voor acne behandeling.

Een overzicht van de mogelijkheden bij Bergman’s Body & Beauty Care:

Lami sebum: Dieptereiniging

Dieptereiniging is een intensieve acne behandeling waarbij de huid grondig wordt gereinigd en comedonen en pustels worden verwijderd. Er wordt gewerkt met de Osaìne producten uit de Lami-serie. Deze lijn is speciaal ontwikkeld als directe oplossing voor huidproblemen. Het reguleert de talgafscheiding, absorbeert bovenmatige vetafscheiding, remt bacteriële ontwikkelingen en vermijdt de vorming van vetzuren. 

Peeling

De Osaìne peeling verwijdert of vervaagt sporen van acne (littekens) comedonen en gesloten comedonen. Lees hierover meer op de pagina Peeling.

Tända Clear Acne lichttherapie

De onzuivere en/of acnehuid kan met behulp van (blauw) LED-licht veilig en goed worden behandeld. De resultaten zijn zeer effectief. De huid irriteert niet, het droogt de huid niet uit en veroorzaakt geen huidschilfering, hyper- of hypopigmentatie.

De Tända clear acne kan ook veilig worden gebruik tijdens de zwangerschap en is ook ideaal voor vrouwen met een vatbare huid die iedere maand rondom de menstruatie een acne-uitbraak ervaren. 

Ice Mask

Bij regelmatig gebruik van de Ice Mask vermindert het de sebum (vette huid) tot 70%.

Supplementen

Voor het allerbeste resultaat zal er ook van binnenuit gewerkt moeten worden. Elke huidaandoening die niet is ontstaan door invloeden van buitenaf is veroorzaakt door verstoringen in het inwendige lichaam. Vaak wordt de huid verstoord door de darmen, lever en nieren. D.m.v. bioresonantie in combinatie met de urine analyse kan worden bepaald welke organen precies in onbalans zijn. Met behulp van frequentietherapie kunnen de organen weer in balans worden gebracht. Supplementen en bioresonantie kunnen dus een mooie aanvulling zijn op de acne behandeling. Zie ook voedingssupplementen.