Bergman's Body & Beauty Care

Lichttherapie

Nieuw licht op huidverzorging

Regeneratie anti-ageing lichttherapie

Het LED-licht (rood) werkt diep op de huid in om zo de textuur, kleur en toon van de huid te verbeteren. Het licht (her)activeert de huidmoleculen waardoor de aanmaak van collageen en elastine op krachtige en natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. De bloedcirculatie en zuurstofvoorziening in de huid neemt toe en het huidweefsel wordt effectief ontgift. Kortweg vertaald: onze huid is beter in staat vocht vast te houden (!), de huid voelt zachter aan en ziet er steviger uit! Ook uw handen kunnen worden behandeld!

Tända Clear Acne lichttherapie

De medisch gecertificeerde Tända Clear Acne heeft als eerste lichttherapielamp de OTC-goedkeuring ontvangen van de FDA voor de behandeling van milde tot middelernstige inflammatoire acne.

De onzuivere en/of acnehuid kan met behulp van (blauw) LED-licht veilig en goed worden behandeld. De resultaten zijn zeer effectief. De huid irriteert niet, het droogt de huid niet uit en veroorzaakt geen huidschilfering, hyper- of hypopigmentatie.

De Tända clear acne kan ook veilig worden gebruik tijdens de zwangerschap en is ook ideaal voor vrouwen met een vatbare huid die iedere maand rondom de menstruatie een acne-uitbraak ervaren. 

Zowel de anti-ageing als de anti-acné behandelingen zijn in de salon al mogelijk vanaf       € 49,00. 

Het is natuurlijk ook mogelijk deze zonebehandeling te combineren met de door jou gewenste gezichtsbehandeling.