Bergman's Body & Beauty Care

Paraffine behandeling

Wat doet paraffine?

De paraffine sluit de handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine of het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Een paraffine handpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer je last hebt van reumatische handen, artrose of spierblessures kun je baat hebben bij paraffine behandelingen.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst worden uw handen gereinigd en getonificeerd om vervolgens de dode huidcellen te verwijderen met de heerlijke relaxing sea scrub van Osaìne. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden.

Daarna wordt de SeaStem Repairing Handcream ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit de huid.

De pakking kan nu heerlijk tijdens uw behandeling z’n werk doen. Na afloop wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan!
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème, bij voorkeur de repairing Handcream. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen en worden ze beschermd.

In combinatie met een behandeling betaal je voor de paraffinepakking een meerprijs van € 19,50.
Ook leuk om in de vorm van een cadeaubon te geven!