Bergman's Body & Beauty Care

Zon- en haarbescherming

Zon, zee, strand en een heerlijk bruin kleurtje. Voor veel mensen is dit de ideale combinatie, maar ook prefereert een steeds grotere groep een actieve vakantie, vaak ook gecombineerd met zon en zee. Ook hebben we de buitensporters, natuurliefhebbers en de mensen die in hun eigen achtertuin zonnen. Fanatieke zonaanbidders of niet, we hebben allemaal één ding gemeen: we willen niet verbranden, want tenslotte is een verbrande huid een beschadigde huid! Tijd dus voor SPF's!

Een Sun Protection Factor (SPF) lotion heeft tegenwoordig iedereen wel in huis. In de volksmond worden deze beschermende lotions "zonnebrandmiddelen" genoemd, maar in de praktijk voorkomen ze natuurlijk juist de zonnebrand. De producten zijn bijna overal te koop: drogisterijen, supermarkten en zelfs benzinestations hebben het in de schappen staan. Er zijn niet alleen grote verschillen in kwaliteit, maar ook in het (gebrek aan) advies. En dat is precies waarin BERGMAN’s Body & Beauty Care sterk is: hier is namelijk gekozen voor een betaalbaar kwaliteitsproduct gecombineerd met persoonlijk advies. Er wordt gewerkt met de mooie en duurzame merken Osaìne Sun Care, SUNVEDA van LakShmi en de SUN-serie van Annemarie Börlind, natural beauty.  Optimale bescherming tegen verbranding en tegelijkertijd hydratering en verzorging van de huid. Er zijn volop testers aanwezig dus probeer ze rustig even uit. PFAS- vrij!

SUNVEDA bio-eco lijn 

De totaal vernieuwde Sunveda-lijn van LakShmi is voorzien van een EcoSunPass en combineert veilig zonnen met een mooie egale bruine kleur. Sunveda dringt gemakkelijk door in de huid en ruikt heerlijk naar de zomer. Beschermt de huid tegen beschadigingen door de zon zoals veroudering, pigmentvlekken en verbranding.

Naast de zonnecrèmes zijn eveneens verkrijgbaar een veilig bruinende olie of crème, kalmerende en hydraterende summer milk, coco scrub, verfrissende Beach Water Spray en zelfs een anti-muskieten spray die muggen afweert maar natuurlijk wel lief zijn voor de (meest gevoelige) huid.

SUN - ANNEMARIE BÖRLIND, natuurcosmetica

Geniet beschermd van de zon met de Sun Care, Sun Anti-aging, Aftersun en Sunless producten van Annemarie Börlind. De producten zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd (vanaf € 18,95 spf 30 Sport Cooling Spray). In het assortiment tevens een handige anti-ging dagcrème met DNA-protectie en factor 30 (€ 37) en een lippenbalsem (spf 20 - € 7,95).

High Protection

Er is geen enkel product dat een volledige bescherming geeft dus eigenlijk mag -volgens Europese richtlijnen- geen enkel product meer een sunblock worden genoemd.
De Osaìne BB Cream met SPF 50 (50 ml - € 37), SUN cream anti aging SPF 50 (75 ml- € 27,50), Sunveda SPF 50 (150 ml - € 36,95) en de handige meeneem Sun Screen Booster High Protection (€ 29,95) zijn echter bijna een sunblock. Dat je toch nog mooi bruin wordt ligt aan de samenstelling van het product. Ook ideaal voor kinderen.

En natuurlijk zijn alle producten dermatologisch getest, water resistent, parabenen vrij, niet getest op dieren, vrij van nanodeeltjes en geven UVA en UVB bescherming!

ALLE producten zijn gecertificeerde ÖkoTest-Bio Eco Cosmeticas en zijn samengesteld conform de normen die de Europese Unie stelt met betrekking tot UVA en UVB filters.