Bergman's Body & Beauty Care

Fit met voeding

Mariëtte Bergman is al meer dan 25 jaar voedingscoach met de gedeelde missie om “de wereld een beetje gezonder en gelukkiger” te maken!

Lekker in je vel zitten is toch zeker voor iedereen belangrijk?

Afslanken en/of fitter worden met ondersteuning van de (h)eerlijke producten van Herbalife Nutrition.  

Een ideale combinatie van goede 1 op 1 begeleiding en de hoogwaardige producten van Herbalife. Deze bevatten alle belangrijke voedingsstoffen, zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen en zijn geschikt voor veganisten. Laag in calorieën en heel makkelijk in gebruik. Als je wilt afvallen*) vervang je twee maaltijden per dag door een maaltijdvervangende shake of soep (tal van recepten zijn verkrijgbaar) en eet je daarnaast nog een kleurrijke maaltijd.

De beslissing om af te gaan vallen is vaak sneller genomen dan de tijd die dit vergt om je doel te bereiken. Daarom is het zo belangrijk dat je dit niet alleen hoeft te doen maar met hulp van je eigen persoonlijke voedingscoach.  Na de intake bekijken we op regelmatige basis en aan de hand van de ‘meet- en weeginstrumenten’ je voortgang, waar je eventueel tegenaan loopt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Wil je starten met afvallen of misschien eerst een proefpakket? Neem contact op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur via Telegram of WhatsApp een berichtje naar 06-211 77 928.

*) afhankelijk van je doel (aankomen, afslanken, fit worden/blijven, verbeteren van sportprestaties etc.) zijn er meerdere toepassingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Ook Coach worden?

We zijn op zoek naar leuke collega’s die graag anderen helpen.

Vraag naar de opportunities.