Bergman's Body & Beauty Care

Hotstone massage

Een hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen, waarmee de massage wordt gegeven, ligt rond de 45 graden. Wij werken met speciale basalt stenen uit de Andes (Peru). Deze rivierstenen zijn van nature glad en worden met de hand geraapt en uitgesorteerd. Doordat deze stenen veel gladder zijn dan de basaltstenen uit de zee werken ze prettiger en voelen aangenamer.

Eerst wordt er een aantal stenen op en naast je neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met Sea Massage Olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan dieper in het spierweefsel worden gekomen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 

Ervaar de weldaad van een Hotstone massage!