Bergman's Body & Beauty Care

Osaìne Men, vien naturale voor de veeleisende man

De tijd is nu ook voor mannen gekomen om moeiteloos wellness te kunnen ervaren!

Osaìne Men is ontstaan na intensieve studies over de dermatologische en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid.

Diverse testen op hun effectiviteit hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbetert, met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling. Osaìne Men is toegespitst op de specifieke behoefte van de mannelijke huid. Bij dagelijks gebruik verbetert deze unieke formule de soepelheid en conditie van de huid onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Osaìne Men’s oplossing

  • Onzichtbaar en alleen licht voelbaar, comfortabel en matterend.
  • Laboratoriumtests op ingrediënten en gebruikerstests op piloten, hebben uitgewezen dat Osaìne Men uitermate effectief is voor de gezichtshuid, ook tijdens de meest extreme (weers) omstandigheden.
  • Wordt snel opgenomen, is gemakkelijk en snel aan te brengen en geeft al na een paar dagen gebruik een visueel resultaat.
  • Effectieve zonbescherming.
Osaìne Cleanse

Cleanse 150 ml

Tonificerende reinigingsgel voor alle mannelijke huidtypes.
(€ 19,70)

Osaìne Relax

Relax 15 ml

Revitaliserend oogserum.
(€ 29,80)

Osaìne Hydrate

Hydrate 50 ml

Herstellende en hydraterende balm, om de droge en gevoelige mannenhuid te verbeteren. (€35,50)

Osaìne Balance

Balance 50 ml

Iets matterende gel voor een optimaal visueel comfort voor alle huidtypes.      (€ 35,50)

Conform de wensen van mannen zijn de producten onzichtbaar, comfortabel en matterend. De producten worden snel opgenomen, zijn gemakkelijk en snel aan te brengen en geven al na een paar dagen gebruik een visueel resultaat. Bij dagelijks gebruik verbetert de soepelheid en conditie van de huid.

Een Don-behandeling is al mogelijk vanaf € 54,95.