Bergman's Body & Beauty Care

Detox kuur

Zuur-base balans

Onze voeding en levensstijl is van grote invloed op onze zuur-base balans.
Zuren in de voeding zijn net zo belangrijk voor je gezondheid als basen, het gaat om de balans. Het zuur/base evenwicht is een belangrijke voorwaarde om fit en vitaal door het leven te gaan. Als dit evenwicht niet goed is en je meer zuren dan basen binnenkrijgt gaat je lichaam verzuren.

Wanneer ben je te zuur?

Te veel zuren in de voeding geeft een scheve verhouding en kan tal van klachten geven zoals gewrichtsklachten, rugpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, verstopping of maagklachten, stramme spieren, vasthouden van vocht, candida infecties, cellulitis, huidklachten.

Hoe kan je te zuur worden?

Stress, medicijnen, te weinig bewegen, te weinig drinken, slecht slapen, het eten van geraffineerd voedsel, te veel suikers, zout voedsel, frisdranken, koffie, zwarte thee, vlees, alcohol, roken, crashdiëten en/of te snel eten kunnen allemaal oorzaken van verzuring zijn.

Kuur

Af en toe een detox kuur van 5 of meer dagen is dan ook een prima onderdeel van een gezond leven. Je organen worden ondersteund en je lichaam wordt gereinigd (lever, nieren, darmen). Door de ontzuring krijgt het lichaam kans zich te resetten en dat zorgt voor nieuwe energie, verbeterde spijsvertering, een mooiere huid, een betere nachtrust en ook een gezonder gewicht. Eet en drink je al heel bewust? Ook dan kan een detox kuur beslist nog steeds voordelen geven.

Wil jij ook je levensstijl veranderen en gezonder gaan eten?

En wil je je lichaam eens extra goed verzorgen en je immuunsysteem een boost geven?
Bergman’s Body & Beauty Care helpt je graag om je thuis detox kuur tot een succes te maken. Ook kun je je thuiskuur uitbreiden met behandelingen in de beautysalon. Denk hierbij aan een pro-age facial, bodyscrub, algenpakking, rug- of lichaamsmassages, hand- en/of voetenpakking. Even heerlijk tijd voor jezelf: rust voor body én mind.

Liever buitenshuis detoxen?

Dan hebben we een heel goed adres voor je om een detox kuur te ervaren. Je bent dan een klein weekje van huis en onder deskundige begeleiding geniet je in een beautyinstituut van heerlijke maaltijden, ontspannende oefeningen, wandelingen in het bos en diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, zoals een algenpakking, leverpakking, borstelmassage etc.
Een echte aanrader en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Alleen of met een vriendin. Vraag mij ernaar!

Voedingscoach

Mariëtte Bergman is ook voedingscoach: https://belbergman.goherbalife.com