Bergman's Body & Beauty Care

Verzorgende massages

In de beautysalon worden diverse massages gegeven. Doel is, naast ontspanning voor lichaam en geest, ook tegelijkertijd de conditie van de huid te verbeteren. Daarom wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Osaìne Sea Care.

Standaard bij de relax- firming en slimming behandelingen is dat het te masseren deel altijd eerst wordt gereinigd, geremineraliseerd én gescrubd waardoor tegelijkertijd de conditie van de huid wordt aangepakt.

Naast een complete behandeling is het ook mogelijk een deelbehandeling (bijv. alleen rug en armen, of borsten en bovenarmen of alleen de benen) te laten verzorgen en masseren met producten uit de diverse onderstaande lijnen. Ook een kuur behoort tot de mogelijkheden.

Algemene voorbereidingsadviezen:

 • Minimaal half uur voor de behandeling geen zwaar of vet voedsel nuttigen
 • Neem zo mogelijk een lekkere douche voordat je naar de massage komt, je voelt je dan prettiger en kunt beter ontspannen
 • Doe het na de massage een uurtje rustig aan en drink royaal water om de afvalstoffen vlot af te voeren

Relaxing Line – ontspannend en verfrissend

De Relaxing line is ontworpen om de buitengewone eigenschappen van zeewater te ervaren. Het zuivert, oxideert, verfrist en is ontstekingsremmend. Het geeft je een geweldige beleving van intense ontspanning.

Firming Line – reduceert vochtverlies, elasticiteit en striae

Vermindering van de elasticiteit, slechte hydratatie en het verlies van vocht in de huid zijn oorzaken waardoor het weefsel verslapt. Drastische diëten, stress, slechte eet- en leefgewoontes, vaak en lange blootstelling aan de hete zon in combinatie met het natuurlijke verouderingsproces, versnellen dit proces.

Om deze kenmerken tegen te gaan gebruiken we de Firming Cream en de Breast Cream bij de massages. Deze bevatten zeer actieve ingrediënten om o.m. de huidelasticiteit te verhogen.

De behandeling is uit te breiden met een Firming Sea Mud pakking (voor versteviging door drainage) en gebruik van een speciaal serum (Firming Sea Serum) die de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert.

Slimming Line – bestrijden van cellulitis

Bijna alle vrouwen hebben last van cellulitis (eigenlijk panniculose).  90% van de volwassen vrouwen hebben de zogenaamde “sinaasappelhuid”. Het komt voor bij zowel dunne vrouwen als vrouwen met een maatje meer. De typische lichaamsdelen waar cellulitis ontstaat zijn de binnen- en buitenkant van de dijen, achterkant kuit en dijen en de schouders en de armen.

Hoewel het moeilijk is er helemaal vanaf te komen, zul je het verschil zeker merken als je een aantal stappen volgt:

 1. veel water drinken
 2. stoppen met roken
 3. ontstressen
 4. trainen – bewegen
 5. goede voeding – veel proteïne
 6. massages
 7. body scrub
 8. gebruik van goede crèmes

Cellulitis behandelingen bij Bergman’s Body & Beauty Care en thuisgebruik van de geadviseerde producten helpen en ondersteunen u bij de stappen 5 t/m 8 !

De Slimming Mud Pakking zorgt voor een weldadige behandeling dankzij de onderhuidse werking, drainage van intercellulaire vloeistoffen en stimulatie van de bloedcirculatie. Het geeft een gladde, zuivere en zachte huid tot resultaat. De massage (met de Slimming Sea Cream) is de meest gebruikelijke behandeling voor het stimuleren van de doorbloeding, het verbetert de absorptie van het onderhuidse vet.

Na uitgebreide studies en analyses over cellulitis en de behandeling daarvan heeft Osaine een effectieve formule ontwikkeld voor deze productlijn met:

 • oceanisch zeewater van de golfstroom
 • groene zeeklei (drainerend en zuiverend)
 • laminaria digitate zeewier (puur en bewerkt voor een evenwichtig , drainerend en afslankend effect. Het jodiumgehalte in dit zeewier is 10x hoger dan gebruikelijk!)

Anti-cellulite behandelingsprogramma:

Reinigen/purifying met de Relaxing Sea Cleanser, gevolgt door de Relaxing Sea Scrub om de dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden op de vervolgbehandelingen.
De huid wordt geremineraliseerd met de Relaxing Sea Tonic. Daarna zorgt de Slimming Sea Mud voor een goede vochtbalans en wordt het Slimming Sea Serum gebruikt voor het smelten van het vetweefsel. In combinatie met de Relaxing Sea Massage is het een ideale behandeling om de vetten te elimineren. Als afsluiting wordt de Slimming Sea Cream gebruikt, een actief werkende bodycream.

Kuur in de salon:

Het beste is een kuur van 4 weken:
De eerste 14 dagen komt u 2x per week naar de salon voor bovenstaande behandeling,
In week 3 en 4 komt u 1x per week. Deze behandelingen, naast thuisgebruik inclusief de stappen 1 t/m 5, helpen je naar jouw beste resultaat.