Bergman's Body & Beauty Care

Osaìne Sea Care

Osaìne is een Italiaans, op zeewater gebaseerd, innovatief product met lijnen voor verschillende huidtypen en huidproblemen. De positionering van Osaìne is kwalitatief in het hogere segment terwijl de prijs meer neigt naar het middensegment.

Met Osaìne geef je je huid al het goede van de zee terwijl actieve ingrediënten van zeewier zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling.

Voor het gezicht kent Osaìne speciale behandelingen, zoals een rimpelkillerbehandeling onder de naam “Intens Lifting Sublim”, een “Trattamento per Couperosi” ter verbetering en vervaging van couperose (écht spectaculair), een anti-pigment behandeling maar ook een specifieke Collageen-behandeling. Daarnaast ook een “Lami Sebum” trattamento, een matterende en reinigende behandeling speciaal voor de vette huid.

Wij adviseren welke combinatie van producten en behandelingen het meest geschikt is voor de aanpak van couperose, pigmentvlekken, rosacea en overmatige talgproductie. Investeer in een gezonde huid en ga aan de slag met ons advies. Samen werken aan een optimaal resultaat!

Ook voor de jongeren, die vaak met een onreine huid te kampen hebben, is er een speciale, korte, behandeling voor een studentenprijs (€ 37,50).

En natuurlijk zijn er ook mannen-behandelingen met de producten van Osaìne Men. Zie meer informatie onder de rubriek “Mannen”.

Na de reiniging van het gezicht vindt er altijd eerst een huidanalyse plaats waardoor je met de voor jóuw huid specifieke producten wordt behandeld en tevens krijg je een advies op maat. Op www.osaine.nl vind je nog veel meer informatie over het merk Osaìne, de oorsprong, de filosofie, de verschillende productlijnen voor zowel het gezicht als het lichaam, kortom: ervaar de magie van de zee...

Behandelingsprijzen al vanaf € 49,95.