Osaìne Sea Care

Osaìne is een in Italiaans, op zeewater gebaseerd, innovatief product met lijnen voor verschillende huidtypen en huidproblemen. De positionering van Osaìne is kwalitatief in het hogere segment terwijl de prijs meer neigt naar het middensegment.

Met Osaìne geeft u uw huid al het goede van de zee terwijl actieve ingrediënten van zeewier zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling.

Voor het gezicht kent Osaìne speciale behandelingen, zoals een rimpelkillerbehandeling onder de naam “Intens Lifting Sublim”, een “Trattamento per Couperosi” ter verbetering en vervaging van couperose (écht spectaculair), een anti-pigment behandeling maar ook een specifieke Collageen-behandeling. Daarnaast ook een “Lami Sebum” trattamento, een matterende en reinigende behandeling speciaal voor de vette huid.

Ook voor de jongeren, die vaak met een onreine huid te kampen hebben, is er een speciale, korte, behandeling voor een studentenprijs (€ 32,50). Voor huidverbetering is, om het gewenste effect te bereiken, thuisgebruik van de reinigingsproducten en dag/nachtverzorging een must zodat er samen gewerkt wordt aan een optimaal resultaat!

En natuurlijk zijn er ook mannen-behandelingen met de producten van Osaìne Men. Zie meer informatie onder de rubriek “Mannen”.

Na de reiniging van het gezicht vindt er altijd eerst een huidanalyse plaats waardoor u met de voor úw huid specifieke producten wordt behandeld en tevens krijgt u een advies op maat. Op www.osaine.nl vindt u nog veel meer informatie over het merk Osaìne, de oorsprong, de filosofie, de verschillende productlijnen voor zowel het gezicht als het lichaam, kortom: ervaar de magie van de zee...

Behandelingsprijzen al vanaf € 45,95.