Bergman's Body & Beauty Care

Skin SeaStem

Stamcellen: de nieuwste innovatie in cosmetica

Mooi en gezond vanuit eigen kracht!

De nieuwe lijn van Osaìne werkt vanuit deze filosofie: mooi en gezond vanuit eigen kracht. De Staminal-lijn is er namelijk op gebaseerd om uw eigen DNA te versterken waardoor problemen zoals het aanmaken van overmatige talg, dehydratatie, overpigmentatie en veroudering al snel tot het verleden behoren.
Wanneer u uw huid nieuwe (eigen) kracht kan geven, wordt uw huid zo sterk dat deze in staat is om zélf de ontstane problemen of irritaties op te lossen wat uiteraard veel effectiever is dan dat u alleen de symptomen hiervan kunt bestrijden.
Ook hier geldt uiteraard dat wanneer je van binnenuit én van buitenaf met elkaar combineert de resultaten nog mooier en langduriger zichtbaar zullen zijn.

Wat zijn stamcellen?

Stamcellen zijn cellen die zo oorspronkelijk zijn, zo aan de basis van ons bestaan staan, dat ze nog alle eigenschappen kunnen aannemen. Met de SeaStem producten transporteren we deze stamcellen in de huid. Hierdoor verbetert niet alleen de huidkwaliteit maar het beschermt ook de huidige cellen tegen afbraak, wat een win-win situatie zou betekenen: verbetering van de huidige situatie én behoud van de in de huid aanwezige cellen!

Stamcellen hebben geen blauwdruk en kunnen daardoor zichzelf oneindig blijven delen. Ze delen zich wel heel speciaal: de stamcel kopieert zichzelf en produceert op dat moment ook een dochtercel. Hierdoor zijn stamcellen niet alleen in staat om zichzelf te vernieuwen maar ook de huid van nieuwe huidcellen te voorzien! Dankzij de aanwezigheid van deze perfecte cellen wordt zowel de kwaliteit van de aanwezige cellen beter als ook de samenhang van de huid. Dankzij de kopie blijft de stamcel in tact en kan de dochtercel aan de 28-daagse reis door de verschillende huidlagen heen beginnen. Wanneer de nieuwe cellen aan het eind van de reis aan de oppervlakte komen hebben we een frisse en mooie huid als resultaat.

Zeevenkel

Osaìne kiest in haar SeaStem Renewal Line voor plantaardige oercellen welke via een bioreactor worden verkregen uit zeevenkel. Zeevenkel is een van de weinige algensoorten die kan overleven op rotsen terwijl zij overspoeld worden door de golven van de oceaan tijdens het hoge tij en droog staan tijdens het lage tij.
Haar aanwezigheid markeert het grensgebied tussen de (vasteland) planten en het zeewier in de zee dankzij haar weerstand tegen zout bij hoogwater en uitdroging tijdens laag water. De kracht van deze alg om deze extreme omstandigheden te overleven geeft ons de mogelijkheid een oplossing te bieden voor dehydratatie en vroegtijdige veroudering van onze huid.  De speciale natuurlijke en biologische manier van winning van stamcellen uit deze speciale alg, de zeevenkel, maakt het mogelijk om genetische informatie van dit zeewier in elke ongedifferentieerde cel te behouden. Hierdoor wordt de huid voorzien van nieuwe kracht voor haar vitale functies en kan daarmee de strijd aangaan tegen veroudering of degeneratie.

In de salon worden er diverse gezichtsbehandelingen met de unieke SeaStem producten gegeven (al mogelijk vanaf € 62,95). Ook bieden we een bodywrap aan voor het lichaam (lees meer: Remodeling Treatment)

Binnen de Skin Renewal SeaStem lijn bieden wij voor thuisgebruik de volgende producten:

Renewing Day Cream (50 ml - € 85,00)

Zachte romige hydraterende emulsie. Dankzij de combinatie van plantaardige stamcellen en zeewier geeft het je huid, nek en decolleté een verzorgd en fris uiterlijk. Breng deze crème rijk aan nadat je je gezicht, nek en decolleté gereinigd en getonificeerd hebt.

Rebuilding Night Cream (50 ml – € 94,00)

Intensief voedende emulsie. De huidvernieuwende werking van plantaardige stamcellen is in de crème extra versterkt met de herstellende en genezende werking van toegevoegde algen extracten.
Breng deze crème rijk aan nadat je je gezicht, nek en decolleté gereinigd en getonificeerd hebt. In herfst en winter ook te gebruiken als 24-uurs crème.

Healing Face Serum (30 ml pompje - € 71,00)

Intensief, verjongend en regenererend serum. Door zijn samenstelling is het serum in staat zijn werk te doen in zelfs de meest diepe huidlagen. Het serum herstelt hier de cohesie, de celdeling en celordening door aanwezige stamcellen. Het resultaat is een gezonder, jonger en frisser uiterlijk. Breng dit serum rijk aan nadat je je gezicht, nek en decolleté gereinigd en getonificeerd hebt en alvorens je de nacht- of dagcrème aanbrengt.
Ook heel goed te gebruiken voor littekens, een verbrande huid, irritatievlekjes e.d.

Restoring Eye Cream (15 ml pompje – € 64,50)

Geconcentreerde emulsie van plantaardige stamcellen die de huidvernieuwing stimuleert waardoor  tekenen van veroudering en vermoeidheid verdwijnen. Deze formule bevat ook marine filling micro sferes die expressie rimpels verzachten. Uiteraard ook ideaal om de mondcontour mee te behandelen. Doe een dosering op je ringvinger en breng deze aan op de harde delen rondom de ogen.

Remodeling Body Cream (250 ml - € 57,50)

Sterk voedende, snel absorberende, regenerende emulsie. Met een fluweelzacht effect. Gebaseerd op de vernieuwde en remodulerende effecten van plantaardige stamcellen voor een zacht en gezond uiterlijk. Breng de crème ’s morgens en ’s avonds aan of op elk moment dat je huid het nodig heeft. Kan ook als aftersun crème  worden gebruikt.

Repairing Hand Cream (100 ml - € 22,00)

Rijke en beschermde crème die droogte tegengaat en de handen een verzorgd uiterlijk geven en zijdezacht laten aanvoelen. Het geeft een intensief gevoel van bescherming en comfort. Het absorbeert in enkele minuten en laat een niet olie-achtig beschermend filter achter. Ook ideaal om droge en gebarsten voeten te behandelen. Aanbrengen telkens als je handen het nodig hebben. Wanneer de huid ernstige droogheid vertoont, breng dan de Repairing Hand Cream dik aan als een masker en laat deze geheel intrekken.